Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

12 butelii furate de la o stație de alimentare

buteliiNu mai puțin de 12 butelii cu gaz au fost furate în noaptea de vineri spre sâmbătă dintr-o stație de alimentare din comuna Volovăț, asigurată cu pază umană.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că lângă standul cu butelii au fost parcate 4 autoutilitare cu semiremorci, blocându-se accesul și vizibilitatea, iar în dimineața de 31.10.a.c., ora 08.00, la schimbul de tură, angajații societății au constatat furtul celor 12 butelii în valoare de 3.000 lei și lipsa sistemului de asigurare.
like-facebook
În urma măsurilor întreprinse de polițiști, 10 butelii au fost identificate și recuperate de la un bărbat din comuna Sucevița, care a declarat faptul că, bunurile le-a cumpărat ocazional, de la trei persoane necunoscute, contra sumei de 1.050 lei.
Buteliile recuperare au fost restituite societății prejudiciate.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii pentru identificarea autorilor şi recuperarea celorlalte 2 butelii sustrase”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*