Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Șeful județului i-a cerut demisia consilierului liberal Vasile Ilie. Vezi motivul!

vasile iliePreședintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, i-a cerut demisia din funcția de consilier local liberalului Vasile Ilie, acuzându-l de minciună prin omisiune.

Șeful județului susține că Ilie a indus în eroare locuitorii Sucevei, prin intermediul unei conferințe de presă, spunând că Aeroportul de la Salcea nu întrunești condițiile necesare pentru zboruri aeriene. De asemenea, Nechifor l-a acuzat că în mandatul său de vicepreședinte al CJ nu și-a făcut treaba, iar două companii importante de zbor și-au retras cursele de pe Aeroportul Suceava.

like-facebook„E prost istoricul Aeroportului! Ați pierdut două curse: Carpatair și Blue Air. Ați condus Aeroportul și l-ați dus în cap”, i-a spus Nechifor.

Mai mult, Nechifor i-a reproșat lui Vasile Ilie că nu știe ce reprezintă și când trebuie instalat sistemul de balizaj.

În replică, Vasile Ilie s-a apărat susținând că declarațiile le-a făcut înainte de inaugurarea Aeroportului Ștefan cel Mare. El l-a întrebat, însă, încă o dată pe Nechifor când va fi a doua cursă regulată pe Aeroportul de la Salcea.

În momentul în care Cătălin Nechifor a prezentat înregistrarea din conferința de presă în care Vasile Ilie susținea că Aeroportul nu este pregătit pentru curse, consilierii liberali luau în calcul să plece din ședința de CJ. Într-un final au rămas, însă, până la capăt.

Consilierul județean Vasile Ilie: Prima cursă care va veni pe aeroportul Salcea va sosi pe 12 noiembrie, dar a doua cursă când va sosi?

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*