Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Vezi când se redeschide piscina acoperită de la Ariniș!

piscina-arinis-noaptea-e1445973969175Piscina acoperită de la Ariniș a fost închisă la începutul lunii octombrie pentru o revizie generală. Aceasta va fi redeschisă, însă, publicului de sâmbătă, 31 octombrie.

Bazinul de înot  are o suprafaţă de 625mp, conţine cca. 1400 mc de apă, având o adâncime între 2,35m şi 2,6m, şi o zonă supraînălţată faţă de fund şi îngrădită pentru copii sau începători cu o adâncime de cca 1,15 m.

like-facebookPereţii şi fundul piscinei sunt placaţi cu vitroceramică. Piscina este dotată cu un sistem de recirculare şi filtrare a apei şi cu sistem de sterilizare a apei raze ultraviolete. Temperatura apei din piscină este menţinută permanent la valoarea de 29°C +/- 1°C. Temperatura aerului din piscină este menţinut cu min. un grad plus faţă de cel al apei, indiferent de anotimp. Încălzirea incintei este realizată prin pardoseală, calorifere şi sistemul de ventilaţie. Utilizatorii piscinei pot beneficia de şezlonguri, saună, jacuzzi şi servicii de masaj.

Tratarea şi dezinfecţia apei este asigurată permanent cu ajutorul unui sistem automat. Piscina acoperită este dotată cu 2 vestiare, pentru femei şi respectiv pentru bărbaţi situate la demisol, ce conţin câte 3 toalete, câte 4 duşuri şi dulapuri pentru haine, cu încuietori şi chei numerotate. La accesul în piscină, între cele 2 vestiare, există o cameră de primire unde garderobiera de serviciu îndrumă clienţii către vestiarul adecvat, le prezintă condiţiile de acces în piscină şi regulamentul de organizare şi funcţionare. Securitatea persoanelor din piscină este supravegheată de câte 2 salvamari, pe tot timpul şedinţei de înot.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*