Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Vești bune pentru polițiștii suceveni. Au câștigat în instanță norma de hrană

politistiTribunalul Suceava a admis, joi, cererea SNPPC-Biroul Teritorial Suceava prin care s-a solicitat plata diferenței de bani pentru polițiști, care repezintă actualizarea normei de hrană nr 6.

Potrivit liderului de sindicat al SNPPC-Biroul Teritorial Suceava, Vasile Anton, este vorba de Poliția Siret, Secția de Poliție Burdujeni, Polița municipiului Câmpulung Moldovenesc, Poliția orașului Cașvana, Liteni,Solca, Milișăuți și „alți colegi de la alte structuri”.

like-facebookDosarul s-a aflat pe rol la Secția de contecios administrativ a Tribunalului suceava, iar norma de hrană nr 6 a fost câștigată pentru perioada 01.02.2013 – 30.06.2015, corespunzător perioadei de încadrare la unitatea pârâtului IPJ a fiecărui membru de sindicat în parte, sume ce se vor actualiza cu rata inflaţiei.

Instanța a decis şi la plata dobânzii legale aferente începând cu data scadenţei fiecărei sume şi până la data plăţii efective.

Totodată, obligă Ministerul Afacerilor Interne la alocarea sumelor necesare pentru achitarea debitelor stabilite. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*