Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

„Bătaie” pentru un post de inspector la Consiliul Județean Suceava. Vezi cine sunt candidații!

cj suceavaNumăr de candidați record pentru un post de inspector la Consiliul Județean Suceava. Este pentru prima oară când pe un loc vacant scos la concurs de administrația județeană sunt nu mai puțin de 19 candidați.

Funcția de inspector debutant la Direcția Generală de Organizare, Resurse Umane și Achiziții Publice este una destul de atractivă din moment ce 19 tineri și-au depus dosarele la concursul ce va fi organizat după ce tot cei înscriși vor trece de selecția dosarelor.

 

like-facebookEste vorba despre Cristina Acciu, Gabriela Alexandrescu, Dan Mihai Apopei, Cătălin Mihai Ciclea, Elena Ciornei, Ionela Daniela Darie, Ioan Doncean, Raluca Elena Enache, Marius Ionuț Gașpar, Daniel Costel Lungu, Andrei Claudiu Lupan, Simona Mihaela Mardare, Livia Ozarchievici, Carmen Ella Popescu, Dinu Costel Popovici, Maria Reguș, Georgiana Simion, Raluca Lucia Tabarcea și Camelia Anamaria Vieru.

Trei candidați sunt înscriși și la postul de inspector de specialitate gradul 1A din cadrul aceleiași direcții. CJ a scos la concurs aceste posturi vacante corespunzătoare unor funcții contractuale de execușie din cadrul Serviciului Administrare și Deservice din cadrul Direcției Generale de Organizare, Resurse Umane și Achiziții Publice din cadrul aparatului de specialitate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*