Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Suceveancă băgată în șanț de o mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului

politie accident de orice felO femeie de 58 de ani, din comuna Sucevița, a fost victima unui accident de circulaţie, marți, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 18.00, în timp ce se deplasa pe DN 17A, în interiorul comunei Sucevița pe partea stânga a carosabilului, ajungând într-o curbă la stânga, femeia a fost acroşată cu oglinda retrovizoare a unui autoturism ce se deplasa din sens opus și a cărui conducător auto şi-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului.
like-facebook
În urma impactului, victima a fost proiectată în șanțul din dreapta drumului, suferind vătămări corporale. Aceasta a fost transportată cu ambulanță la spital, necesitând pentru vindecare 7-10 zile de îngrijiri medicale.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă a declarat faptul că, a consumat circa 200 ml alcool, motiv pentru care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului rutier, identificarea conducătorului auto și a autovehiculului implicat în eveniment”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*