Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Aurel Olărean își cere bunurile de la Primăria Rădăuți: covoare, perdele, flori și scaune

aurel olareanPrimarul suspendat al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean, își vrea bunurile personale rămase în Primărie după ce a fost ridicat de procurorii DNA.

El susține că pe 13 octombrie a împuternicit-o pe Lăcrimioara Bălan ca mandatar pentru a-I ridica bunurile personale însă secretarul Primăriei, Marinică Sofroni, i-a spus că această problemă îl depășește și a trimis mandatarul la administratorul Primăriei.

like-facebookNumai că aici acesta avea să afle că bunurile au fost trecute în inventarul Primăriei. Între bunurile rămase în mai multe birouri din administrație și care sunt folosite în continuare de către angajați de află mai obiecte demobilier, covoare,perdele, canapele, fotolii, etc.

Olărean susține că actualul viceprimar are în birou obiectele de mobilier care îi aparțin de pe vremea când avea același birou și ocupa funcția de deputat. El spune că mobilierul a fost cumpărat de el personal în anul 2004. Între acestea se află masă de birou, masă de ședință, scaune, etajere, flori,video etc.

Edilul suspendat mai arată în procură că din mobilierul existent în fostul său birou din primărie dar și cel existent în prelungirea biroului îi aparține și că și acesta trebuie să-I fie restituit. La acestea se adaugă un televizor, covoare, perdele, un acvariu cu pești, flori, scaun birou, laptop, telefon, tablouri etc. Olărean arată în procură că și în alte birouri au rămas bunuri care îi aparțin.

„Numai că la administratorul Isopescu unde a ajuns mandatarul situația prezentată este de-a dreptul stranie.Acesta a spus că nu poate restitui bunurile care figurează în procura notarială sunt trecute în inventarul Primăriei. Deși soția mea a trimis două adrese către Primăriei, nici fostul viceprimar nu a dat curs solicitărilor. Solicit să mi se restuie toate bunurile care îmi aparțin”, susține fostul primar al Rădăuțiului, care a precizat că în caz contrar se va adresa organelor în drept pentru rezolvarea situației.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*