Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Persoanele care folosesc zilieri la muncă, verificate de inspectorii de la ITM Suceava

itmÎn perioada 28 septembrie– 02 octombrie,  Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava a desfăşurat Campania la nivel naţional privind respectarea de către angajatori a prevederilor Legii nr.52/2011 privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri şi a normelor metodologice de aplicare a acesteia în domeniile prevăzute la art.11 şi a prevederilor legale privind prevenirea şi combaterea exploatării copiilor/tinerilor prin muncă în aceste domenii.

like-facebookS-a verificat activitatea în domeniul Relaţiilor de Muncă. La acţiune au participat un număr de 16 inspectorii de muncă care au controlat un număr de 17 beneficiari. În urma verificărilor efectuate s-au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale la 5 beneficiari, valoarea amenzilor aplicate fiind de 47.800 lei.

De asemenea, a fost verificată activitatea în domeniul Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, iar la acţiune au participat un număr de 6 inspectorii de muncă care au controlat un număr de 10 beneficiari. În urma verificărilor efectuate s-au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale la 5 beneficiari.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*