Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

O nouă sesiune de înscrieri la cursurile de limbi organizate de Centrul de Limbi și Culturi Străine Synergia Linguarum din cadrul USV

usvÎn cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, în anul 2013, a fost înfiinţat Centrul de Limbi şi Culturi Străine Synergia Linguarum (CLCSSL), afiliat Departamentului de Limbi şi Literaturi Străine al Facultății de Litere și Științe ale Comunicării.

like-facebookÎntre 26.10 şi 12.12.2015, în intervalul orar 16.00-18.00, de luni până vineri (cu excepția zilelor de 30.11 și 01.12.2015), în holul de la intrare din Corpul A, într-un spațiu amenajat lângă Decanatul FLSC, CLCSSL organizează o nouă sesiune de înscrieri pentru anul academic 2015-2016 la următoarele cursuri:

a) cursuri de obţinere certificat național de competenţă lingvistică pentru toate nivelurile (la limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, chineză, japoneză, rusă, poloneză);

b) cursuri de obţinere certificat internaţional de competenţă lingvistică la:
Engleză
Cambridge English Preliminary (PET), Cambridge English First Certificate (FCE), Cambridge English Advanced (CAE), Cambridge English Proficiency (CPE), International English Language Testing System (IELTS). Examenele se vor ţine în cadrul USV, după finalizarea modulului corespunzător tipului de certificat.
Germană
Goethe-Zertifikat: toate nivelurile.

Cursurile de limba chineză se desfășoară în regim gratuit, iar înscrierile se fac în Corpul H, cam. 105, tel. 0740019277.

Cursurile la toate limbile (cu excepția limbii chineze) se vor desfășura în perioada februarie-mai 2016 și au ca format module de 50 de ore, cu 4 ore pe săptămână, iar formaţiile de studiu cuprind min. 15 şi max. 30 de cursanţi.
Valoarea taxei este de 480 RON pentru un modul integral de 50 de ore. Această valoare se reduce:
a) la 280 RON pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale USV, precum şi pentru angajaţii USV (completare cerere și anexare adeverinţă la formular de înscriere)
b) la 380 RON pentru liceeni, pentru studenţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat ale altor universităţi, pentru membrii fundaţiei Alumni USV, precum şi pentru şomeri (completare cerere și anexare adeverinţă la formular de înscriere).

Detalii se pot obține la numărul de telefon 0743694611, de luni până vineri, între orele 14-16, iar informații suplimentare sunt postate în timp util pe contul public de facebook, la CLCSSL-Centrul de Limbi si Culturi Straine SYNERGIA LINGUARUM.

În perioada februarie-iulie 2016, pentru persoanele interesate CLCSSL efectuează testarea competenţelor lingvistice la limbile menționate mai sus, cu eliberarea unui atestat de cunoaștere a limbii.

Sursa: Comunicat de presă


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*