Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Băișanu, despre candidatura lui Bălan: Dacă alegerea se va face pe șmecherii antice și de demult, va câștiga clar domnul Bălan

baisanuDeputatul PNL Alexandu Băișanu a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că colegul său de partid, deputatul Ioan Bălan, este susținut de copreședintele Partidului Național Liberal Vasile Blaga și că o decizie vizavi de candidatura sa trebuie luată  la nivel central de către  Biroul Politic Național al PNL.
Potrivit lui Băișanu, decizia față de  candidatura lui Bălan pentru fotoliul de primar va fi luată dar și avizată  la nivel central, fiind convins că nu există vreo îndoială în acest sens.
like-facebookE o luptă surdă, anostă, îmi dă așa un sentiment parcă aș trăi în Kafka …..Parcă aș trăi în momentele în care Partidul Comunist Român care stabilea cine nu-i cu noi, e legionar, e împotriva nostră și trebuie decapitat … Hotărârea a fost luată la nivelul domnului  Bălan, contracandidatul meu, nivel pe care îl stăpânește foarte bine, este domnul  Blaga  cu care domnul Bălan   se află în relații foarte bune și care își dorește ca Bălan să fie candidat. Eu sunt omul nimănui, iar domnul Bălan este omul nr. 2 în PNL, omul domnului Blaga”,  a spus Băișanu, care a mai precizat că „dacă alegerea se va face pe șmecherii antice și de demult, va câștiga clar domnul  Bălan pentru că e sprijinit de domnul  Blaga ” .
Trebuie amintit că deputatul Ioan Bălan a fost validat de către Biroul Permanent Județean al PNL  drept candidat din partea acestui partid la fotoliul de primar. Rămâne de văzut cât vor mai dura neînțelegerile în PNL între Alexandru Băișanu și aripa PDL din PNL din care face parte deputatul Ioan Bălan și senatorul Gheorghe Flutur.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*