Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Dispar asociațiile de proprietari. Ion Lungu: Se vor face contracte individuale pentru termoficare

asociatie-600x360Asociațiile de proprietari ar putea să dispară întrucât, peste șase luni, sucevenii abonați la sistemul centralizat de termoficare vor încheia contracte individuale.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că săptămâna viitoare se va întâlni cu reprezentanții Thermonet și ai asociațiilor de proprietari și locatari pentru a stabili modul de colaborare. El a mai spus că, într-o primă fază, până la începerea încheierii contractelor individuale, rămân în vigoare contracte încheiate cu asociațiile de proprietari.

like-facebook„Thermonet va avea într-o primă frază contracte cu asociațiile de proprietari, urmând ca într-o perioadă de maxim șase luni să se încheie și acea convenție individuală la nivel de fiecare utilizator final”, a spus Lungu, care a mai amintit că „Thermonet” a preluat de la Termica, tot miercuri, 100 de oameni, urmând să preia diferența până la 157 precum și baza materială, așa cum a fost convenit.

Contractul de delegare a serviciului public de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice dintre administraţia locală şi societatea comercială Thermonet Suceava a fost semnat pe 15 octombrie, dată de la care a debutat sezonul de încălzire 2015-2016. Thermonet are ca acţionari pe Adrem Invest Bucureşti şi Elsaco Botoşani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*