Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Nistor Tătar: A fost un mic incident la numărul de consilieri, la Rădăuți

nistor tatarPreședintele PSD Rădăuți, Nistor Tătar a declarat că prin noul deliberativ local va fi o schimbare majoră a administrației rădăuțene. Liderul social democraților rădăuțeni a spus că la sfârșitul săptămânii trecute a purtat discuții cu liderul UNPR, senatorul Mihai Neagu, pentru a fi stabilite „regulile de colaborare”.

like-facebookDomnia sa a afirmat că a purtat discuții și cu liderul PNL, Dan Mironiuc, în vederea unei eventuale colaborări în Consiliul Local care să fie în folosul rădăuțenilor.

Am stabilit încă de sâmbătă regulile de colaborare în viitorul consiliu local în sensul că a purtat o discuție cu liderul UNPR, senatorul Mihai Neagu. Am discutat și cu liderul PNL, Dan Mironiuc și am stabilit să avem o colaborare în CL ca toate lucrurile să fie în ordine în folosul rădăuțenilor. Îl asigurăm pe Bogdan Loghin, noul viceprimar tot de sprijinul nostru. Răduțenii au avut de păgubit aproape un an de zile , a fost un an critic și cred că va fi o schimbare majoră cu acest nou deliberativ local. A fost un mic incident la numărul de consilieri, dar a fost bine și sperăm să nu mai existe subiecte de presă acide”, a spus Tătar.

Trebuie amintit că  în sala  de ședințe a Primăriei Rădăuți a apărut și un alt membru supleant care s-ar fi aflat pe lista PSD, însă acesta nu a mai participat la ședința Consiliului Local.

Membrii PNL în frunte cu consilierul local Ciobâcă Vasile Toader au spus că acesta nu ar avea ce căuta la ședință dat fiind faptul că  PSD trebuie să aibă cinci supleanți și nu șase.

Totodată, au fost voci în sală care au spus că pe lista PNL  unul din supleanți a fost sărit și înlocuit cu altul. Secretarul Primăriei Rădăuți, Marinică Sofronie a susținut că din informațiile pe care le are aceasta și-ar fi dat demisia din PNL și că listele cu supleanți au venit de la conducerile de partid.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*