Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

FOTO! Rădăuțiul are Consiliu Local. Vezi cine sunt membrii!

cl radautiMunicipiul Rădăuți are, de joi, Consiliu Local. Cei 12 membri ai deliberativului local au fost învestiți în funcție în prezența prefectului Constantin Harasim.

like-facebookAceștia sunt: Daniel Florin Apetrei (PNL), Mihai Boiciuc (PNL), Toader Vasile Ciobâcă (PNL), Alexandru Deneș (PNL), Adi Ghiorghiță Jecalo (PSD), Bogdan Loghin (PSD), Ondina Mantiuc (PSD), Maria Mehedin (PSD), Angelica Lenuta Mocrei (PSD), Viorel Moloce (PPDD), Bogdan Adrian Nicolau (UNPR) și Radu Valica (PNL).

Bogdan Loghin a fost ales viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Rădăuți cu șapte voturi ale consilierilor locali. Contracandidatul său, Toader Vasile Ciobâcă,  a obținut doar cinci voturi.

loghinVă mulțumesc că m-ați ales. Sper că voi putea lucra foarte bine cu dumneavoatră”, a spus Loghin.

Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a spus că reconstituirea Consiliului Local Rădăuți este un moment important care va rămâne în istoria municipiului Rădăuți. Au fost convocați un număr de 13 supleanți aleși  din care 12 au fost prezenți și unul este absent.
Nu mă întrebați pe mine. Eu am convocat așa cum au arătat listele de la partide”, a spus Harasim.
Secretarul municipiului Rădăuți, Marinică Sofronie, a spus că de la partide au fost convocați 13 ca supleanți,  dar s-au prezentat numai 12 ,cei care au și șanse reale să fie validați.  Între timp, cel de-al 13 consilier era în sală.
La PNL, cel care era pe listă are demisia”, a spus secretarul municipiului Rădăuți.
Ședința a fost precedată de o slujbă oficiată.
 Ședința de joi, a fost prezidată de decanul de vârstă, Alexandru Deneș, în vârstă de 63 de ani, care a fost asistat de doi supleanți dintre cei mai tineri, Mandiuc Andrei Ondina și Jecalo Adi Gheorghiță, de 27 și respectiv, 29 de ani.
 Cei 12 supleanți au depus jurământul în calitatea de consilier local, după care proiectul de hotărâre pentru reconstituirea noului Consiliu Local a fost aprobat în unanimitate.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*