Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

20 de tone de material antiderapant împrăștiate pe drumurile județene. Vezi cum se circulă!

antiderapantPe drumurile din județul Suceava se circulă corespunzător, potrivit reprezentanților Instituției Prefectului. Pe drumurile naţionale din judeţ carosabilul este umed, dar se circulă bine. Pe raza de activitatea a Secției Drumuri Naționale Suceava s-a acţionat cu 1 UNIMOG pe DN 17  (tronsonul Stroieşti-Ilişeşti) şi au fost răspândite 3 tone de material antiderapant. În momentul de faţă se patrulează cu 1 utilitară pe DN 2E Vârfu Dealului – Cacica.

like-facebookPe raza de activitate a Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, pe DN 17 (zona Mestecăniş) s-a acţionat cu 1 UNIMOG şi au fost răspândite 3 de tone de material antiderapant. În momentul de faţă se patrulează cu 1 utilitară pe DN 17A (zona Suceviţa).

Pe drumurile judeţene din judeţul Suceava, carosabilul este umed. S-a acţionat preventiv cu 4 autoutilaje pe 5 drumuri judeţene. Au fost împrăştiate 20 de tone de material antiderapant. În momentul de faţă nu se patrulează cu utilitare. Traficul feroviar se desfăşoară fără disfuncţionalităţi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*