Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

S-au oferit să cumpere mere de la un bătrân. Vezi ce au făcut de fapt!

masina politieUn bărbat de 76 de ani, din comuna Botoșana, a căzut în plasa hoților. Duminică, în jurul orei 09.30, la locuința persoanei vătămate s-au prezentat trei persoane necunoscute sub pretextul că achiziționează mere de consum și după ce au negociat prețul, doi dintre aceștia au intrat într-o anexă a locuinței pentru a sorta merele, arătându-i bărbatului de 76 de ani că au o bancnotă de 500 lei și l-au trimis în casă pentru a le aduce restul.
like-facebook
Ulterior, victima a fost invitată de doi dintre autori, pentru a merge cu autoturismul acestora la un alt vânzător de mere din localitate, la domiciliul victimei rămânând cu soția sa și un al treilea bărbat pentru a alege merele ce urmau să fie cumpărate.

Ajuns în centrul localității și având suspiciuni cu privire la cumpărători, bărbatul de 76 de ani a hotărât să se întoarcă acasă, ocazie cu care, a constatat faptul că, persoana care alegea mere era plecată, iar din ușa locuinței i-au dispărut cheile și suma de aproximativ 2.000 lei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*