Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur: La Fălticeni, candidatul nostru va fi fostul viceprimar Aldea, iar la Rădăuți vom stabili

gheorghe flutur2Secretarul general al Partidului Național Liberal, senatorul Gheorghe Flutur, care este și copreședinte PNL Suceava, a declarat, vineri, la Suceava că PNL a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor locale.

Potrivit lui Flutur, la nivel național, partidul are un calendar de măsurare a candidaților pentru primării.

like-facebook„Același lucru se întâmplă și la filiala județeană Suceava. Suceava o prioritate de grad zero pentru că venirea la guvernare a PNL și mă refer aici la venirea la guvernare prin alegerile de anul viitor, depinde total de rezultatul alegerilor locale. Interesul nostru este să trimitem în această bătălie cei mai buni candidați pentru alegerile locale și de aceea noi avem validați deja 49 de primari în funcție în județ. Suntem în plin proces de măsurare, de sondare a candidaților în celelalte localități. Pentru municipiul Suceava, s-a intrat în linie dreaptă cu cei doi candidați, fiind vorba de președintele PNL, Ioan Bălan și deputatul Alexandru Băișanu, care vor fi măsurați în sondaje în perioada următoare. La Fălticeni, lucrurile s-au clarificat aseară la ședința pe care am avut-o. Candidatul nostru va fi fostul viceprimar Aldea, iar la Rădăuți vom avea o ședință în seara aceasta și vom stabili. Pas cu pas facem sondaje, facem chestionare pentru toate localitățile unde nu avem primari. În județul Suceava avem nevoie de 2137 de candidați PNL pentru alegerile locale din 2016,114 pentru primari,1976 pentra consilii locale și 47 pentru CJ. Am avut în vedere șic rezervele, supleanții… ..o resursă umană uriașă pe care PNL trebuie să o pregătătească în perioada următoare și acționăm foarte responsabil să găsim cei mai buni oameni”,  a spus Flutur care a precizat că la Suceava, rezultatul sondajului va fi cunoscut în 30 de zile.

Liderul liberal a afirmat că PNL e un partid care știe să se organizeze, celor 2137 de candidați alăturându-se alți 2000 de oameni care să fie prezenți în secțiile de votare și birouri de circumscripții.

Ca organizare internă avem în vedere mobilizarea resursei umane a partidului extrem de serios și puternic pentru a găsi cei mai buni candidați”,  a spus Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*