Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Constantin Boliacu: Dacă Aurel Olărean ținea la orașul Rădăuți atunci își dădea demisia imediat după ce a fost arestat

boliacuVicepreședintele organizației județene a PSD Suceava, Constantin Boliacu,  susține că Aurel Olărean este principalul vinovat pentru  situația în care a ajuns muncipiul Rădăuți.
Dacă Aurel Olărean ținea la orașul Rădăuți atunci își dădea demisia imediat după ce a fost arestat și poate situația era alta în acest moment”, a spus Boliacu.

like-facebookSocial-democratul  susține că cel care va prelua conducerea Primăriei Rădăuți va avea foarte mult de lucru și va trebui să  facă față tuturor situațiilor rămase nerezolvare.
Vicepreședintele PSD Rădăuți, Constantin Boliacu, este în prezent director economic la Spitalul Județean Sf Ioan cel Nou din Suceava.
„După conferința județeană a PSD, începând de săptămâna viitoare, PSD va face un sondaj la Rădăuți în care vor fi incluși candidații la conducerea Primăriei, fiind exclus Aurel Olărean, și se va vedea care este favoritul rădăuțenilor. Nu are rost să candidez dacă electoratul nu îmi acordă votul de încredere. Nu se poate lucra într- Primărie cu discuții aprinse și cu un Consiliu Local pus pe scandal. Astea trebuie evitate. Am 18 ani lucrați în Primărie, am luat contact cu oamenii și cunosc destul de bine orașul și modul cum o duc oamenii, cunosc fiecare stradă și orașul are nevoie de dezvoltare”,  a spus Boliacu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*