Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Ministrul Transporturilor vine la Suceava să verifice șoseaua de centură

aeroport sedinta cj (21)Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, vine la Suceava să vadă cele două tronsoane ale șoselei de centură. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, iar vizita oficială este programată în zilele de 8 și 9 octombrie.

like-facebookȘeful administrației județene susține că un dezavantaj în privința neterminării șoselei de centură, care urma să facă legătura dinspre Fălticeni- ieșirea din Suceava spre Pătrăuți și Siret prin cele trei tronsoane, este și schimbarea miniștrilor de la Ministerul Transporturilor, fiind la conducere nu mai puțin de 5 aleși ai Guvernului.

„Ministrul vine tocmai pentru a da răspunsurile de rigoare la acest subiect care mă preocupă și pe mine și care este în sarcina ministerului. Aș vrea din nou să amintesc că nu Consiliul Județean este responsabil de acest proiect, ci ministerul, și cred că, și spun răspicat, unul din dezavantajele situației de la centură a fost schimbarea foarte deasă a miniștrilor. Au fost șase miniștri, începând cu Fenechiu, doamna Mănescu, Șova, Rus, Matache, cinci, mă rog, sper să nu fie șase cât de repede …cinci miniștri care evident au trebuit să fie informați”, a spus Nechifor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*