Luni 17 Iunie 2024, Actualizat acum 168 zile 12:00 am

Vezi ce reacție a avut liderul PSD Rădăuți după plecarea din partid a lui Traian Andronachi!

nistor tatarPreședintele PSD Rădăuți, Nistor Tătar, susține că demisia lui Traian Andronachi din Partidul Social Democrat nu are vreun efect negativ asupra partidului. El a spus că a aflat de plecarea din PSD a lui Andronachi, iar demisia fiind un act unilateral va fi discutată în prima ședință a Biroului Permanent al PSD Rădăuți.

„Am aflat de demisia lui Traian Andronachi și de faptul că va candidat din partea unei alte formațiuni la conducerea Primăriei Rădăuți. Demisia fiind un act unilateral îl vom discuta în Biroul Permanet al Organizației Municipale a PSD și nu îmi rămâne decât să îi urez succes”,  a afirmat Nistor Tătar.

like-facebookTraian Andronachi a fost membru PSD în perioada martie-septembrie 2015 și o singură zi a fost chiar primar ales din partea social-democraților.

Tătar susține că PSD Rădăuți l-a primit în partid, iar intențiile social democraților au fost dintre cele mai bune, dar Andronachi ar fi trebuit să aibă răbdare și să fie înscris în competiția internă a PSD pentru fotoliul de primar al municipiului.

„El trebuia să aibă răbdare să decidem care este candidatul în funcție de preferințele electoratului. Probabil domnia sa a vrut doar să fie pe o funcție și asta urmărește în continuare. Eu îi urez succes”,  a mai spus Nistor Tătar.

Liderul social democraților rădăuțeni a ținut să infirme zvonul că PSD a făcut un sondaj în privința candidaturii la primărie a potențialilor candidați.

„Nu am făcut niciun fel de sondaj. Nu a fost făcut nici oficial și nici unul neoficial. Tot ce s-a spus până acum au fost speculații cu scopul de a distarge atenția electoratului”,  a conchis Tătar.

Andronachi a ajuns consilier local pe listele UNPR, iar odată cu intrarea în vigoare a ordonanței traseiștilor a trecut independent urmând ca în luna martie a acestui an să treacă la PSD. A fost ales viceprimar cu atribuții de primar pentru o zi ca la 48 de ore, instanța Curții de Apel din Suceava să decidă dizvolvarea deliberativului local. Din această luna, Andronachi a trecut la Uniunea pentru Rădăuți, formațiune la care a început să pună bazele de circa două luni și din partea căreia va candida la funcția de primar.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*