Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Trei autoturisme sparte de hoți la Șcheia. O mașină a fost furată, apoi abandonată

politieUn bărbat de 38 de ani, din comuna Şcheia,  a anunțat polițiștii, luni, despre faptul că, în seara zilei de duminică, persoane necunoscute au încercat să sustragă bunuri din două autoturisme parcate în faţa locuinţei sale, după care au sustras un al treilea autoturism, parcat în același loc.

like-facebookDin primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, persoane necunoscute au spart geamul lateral de la două autoturisme și au răvășit bunurile din interior, fără a sustrage bunuri sau valori, după care, au sustras un alt autoturism prin împingere.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, pe strada Fierăriei din localitate a fost depistat abandonat autoturismul sustras, la o distanţa de aproximativ 300 de metri de locuinţa persoanei vătămate.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi tentativă la furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului”, potrivit Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*