Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Discordie în PSD. Stan către Bereanu: În ce calitate ceri?

psd (19)În interiorul PSD Suceava, relațiile nu sunt roz, așa cum par a fi din exterior, și cum încearcă aleșii social-democrați cu funcții să le ascundă. Discuțiile privind alegerea locului unde se va ține reuniunea de alegeri în PSD Suceava a fost lansată  la începutul Consiliului Județean al PSD desfășurat, sâmbătă, la sala de la subsolul Hotelului Imperium din Suceava.

Liderul organizației județene, Cătălin Nechifor, a propus ca loc de desfășurare a conferinței județene a PSD localitatea Poiana Stampei unde  „este un cămin cultural destul de încăpător” numai că propunerea nu a fost pe placul mai multor aleși social democrați prezenți care au preferat Casa de cultură din Suceava.

psd (2)Spre finalul Consiliului Județean al PSD, deși au fost voci din sală care au cerut ca Suceava să fie locul unde să se desfășoare Conferința Județeană a PSD la care va participa și Liviu Dragnea, senatorul Ovidiu Donțu la solicitarea lui Nechifor a supus la vot mai întâi Poiana Stampei, votând 80 de PSD-iști pentru și 40 împotriva.

Primarul din Drăgușeni, Vasile Cepoi, i-a reproșat lui Nechifor că a ales o locație unde PSD a obținut la alegeri 15 la sută.

„Cum ați mers într-o localitate unde PSD a avut la alegeri 15 la sută iar eu am avut 80 la sută?”, a spus nemulțumit edilul din Drăgușeni.
psd (3)
Luând cuvântul, senatorul Neculai Bereanu le-a cerut celor prezenți în sală să trimită la sediul PSD lista cu persoanele care îi va însoți la conferința județeană, fapt ce l-a deranjat pe deputatul de Fălticeni, Ioan Stan care, vizibil iritat, i-a spus în cadrul ședinței „adică în ce calitate ceri…….?”.

În replică, Bereanu i-a spus că a luat și el cuvântul și a spus ce trebuie făcut. Stan se pare că a uitat că senatorul Neculai Bereanu este vicepreședinte al organizației județene a PSD.

Nu trebuie omis nici faptul că numele senatorului Neculai Bereanu a fost vehiculat în rândul social-democraților privind candidatura la președinția organizației județene, fapt ce aduce nemulțumiri în tabăra care l-a susținut pe Cătălin Nechifor prin deputatul de Fălticeni, Ioan Stan. Majoritatea social-democraților inclusiv parlamentari s-au declarat nemulțumiți de slaba coordonare și conducere a lui Cătălin Nechifor, acesta din urmă fiind criticat inclusiv de Liviu Dragnea pe când acesta a avut ultima deplasare la Suceava.
psd (4)
La Consiliul Județean al PSD nu au fost prezenți toți parlamentarii PSD ci doar o parte respectiv, Gavril Mârza, Ioan Stan, Neculai Bereanu și Eugen Uricec, acesta din urmă după ce a ajuns pe listele USL în Parlament nemaifiind văzut în teritoriu timp de 3 ani.

Primarii au plecat la Consiliul Județean al PSD așa cum au și venit.

Am venit ca să avem de unde pleca.S ă fii la guvernare și să nu faci nimic atâta timp ca acum când mai sunt câteva luni până la alegerile locale și să te bagi în seamă mi se pare penibil”, a spus unul dintre primari.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*