Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

25 de cupluri premiate de Primăria Suceava la 50 de ani de căsnicie

cupluri premiate (21)Un număr de 25 de cupluri  de aur care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost sărbătorite, sâmbătă, de Primăria Suceava.
Evenimentul a avut loc în prezența primarului Sucevei, Ion Lungu, care le-a înmânat  sărbătoriților diplome de fidelitate  și buchete de flori.
like-facebook
Edilul  le-a urat  multă sănătate și mulți ani înainte. Lungu a amintit  că prima manifestare de acest fel a fost ţinută în 2005, iar în cei 10 ani trecuţi de atunci, sărbătorite în cadru festiv au fost peste 1.000 de cupluri semicentenare.

„Este un gest de minimă recunoştinţă pentru cei care s-au sacrificat şi au construit acest oraş. Îmi aduc aminte că de Sânziene am avut invitați din Franța și când au văzut că avem cupluri care împlinesc 50 de ani de căsnicie, cei din Franța au spus că ei în toată Franța nu au  atâtea cupluri să împlinească atâția ani de căsnicie nu într-un oraș”, a spus Lungu. care nu a omis să le prezinte sărbătoriților proiectele pe care le-a realizat de-a lungul anilor și de viitor. 
Manifestarea a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Local, cu începere de la ora 10.00. Pe lângă diploma de fidelitate,  buchetul  de flori, cuplurile au primit   câte un plic cu o “recompensă” financiară de 200 de lei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*