Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

A fost prins individul care a incendiat BMW-ul unui ofițer de poliție judiciară, la Rădăuți. Vezi cine este!

retinutIndividul care a incendiat mașina unui ofițer de poliție judiciară, la Rădăuți, a fost prins și reținut, joi, de oamenii legii. Florin Nicolaică a dat foc, pe 6 septembrie, mașinii lui Doru Potoroacă, comisar în cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Rădăuți, care era parcată peste drum de locuința sa. Mașina a ars în proporție de 75%.

like-facebookIncendiul a fost localizat și stins de un echipaj I.S.U., care a stabilit ca și cauză probabilă folosirea intenționată a sursei de aprindere asupra BMW-ului.

Individul de 39 de ani din municipiul Rădăuți a refuzat să spună de ce a recurs la acest gest, dar se pare că are antecedente. În 2014 el a fost cercetat pentru ultraj după ce a lovit un polițist, nemulțumit fiind că a fost oprit în trafic. Imediat după ce a fost reținut, atunci, el a acuzat că a fost bătut de polițiști în secția de poliție.

În locuința sa, polițiștii au găsit mai multe bunuri, cu valoare probatorie în cauză, care au fost ridicate în vederea cercetărilor, inclusiv autoturismul utilizat de acesta la comiterea infracţiunii.

Vineri, Nicolaică va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

BMW-ul unui ofițer de poliție judiciară, mistuit de flăcări. Focul ar fi fost pus intenționat


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*