Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

BMW-ul unui ofițer de poliție judiciară, mistuit de flăcări. Focul ar fi fost pus intenționat

masina arsaMașina unui ofițer de poliție judiciară din Rădăuți a ars, în noaptea de duminică spre luni, fiind parcată peste drum de casa proprietarului.

like-facebookDoru Potoroacă, de 54 de ani, lucrează la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Rădăuţi. El a văzut flăcările izbucnite din zona bordului BMW-ului și a sunat la 112.

Mașina a fost distrusă în proporţie de peste 75%. Potrivit Monitorul de Suceava, unul din geamurile laterale ale maşinii a fost spart şi, probabil, în interior s-a aruncat o flacără deschisă.

Se pare că mașina a fost incendiată intenționat. Proprietarul mașinii este unul dintre cei mai vechi lucrători ai Biroului de Investigaţii Criminale Rădăuţi, structură care se ocupă de gestionarea tuturor cazurilor de natură judiciară, cele mai multe fiind fapte de furt, loviri sau distrugere.

Cu alte cuvinte, ofiţerul intră în contact direct cu indivizi care comit furturi sau fapte cu violenţă, iar pe mulţi dintre aceştia i-a trimis indirect la închisoare.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*