Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Doi soți suceveni implicați într-un accident la Botoșani

accident camion volvo4Un autoturism Volvo, în care se aflau doi soți din Gura Humorului, a fost avariat total după ce s-a izbit de un camion. Accidentul s-a produs, joi după amiază, în Mănăstirea Doamnei, pe drumul ce leaagă Botoşani de Suceava, scrie BotosaniNews.

like facebookUn autocamion al socităţii de construcţii Vulturi SRL ce venea dinspre Baisa a vrut să facă stânga spre staţia de betoane, iar un Volvo S60, înmatriculat în Suceava, ce mergea în aceeaşi direcţie a intrat în depăşire şi s-a ciocnit de roata stangă faţă după care a ieşit în afara străzii şi s-a oprit pe câmp. În urma accidentului nevasta şoferului de pe Volvo a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

accident camion volvo3Şoferii au versiuni diferite asupra producerii evenimentului. Cel de pe camion, Marius Handrea, susţine că a oprit, a semnalizat, iar o maşină din spatele său a oprit, însă autoturismul Volovo s-a băgat în depăşirea ambelor maşini şi s-a izbit. De cealaltă parte şoferul de pe Volvo, din Gura Humorului, spune că nicio o secundă camionul nu a dat de înţeles că face stângă, nu a semnalizat şi a virat din mers în timp ce el era în depăşire. Poliţiştii au deschis o anchetă, iar pe baza probelor urmează a stabili cine este vinovatul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*