Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Comitetul Executiv al PSD se reunește la sfârșit de săptămănă

alegeri psd svComitetul Executiv  al PSD se reunește sâmbătă, la Hotel Imperium din Suceava. Sunt invitați să participe liderii PSD din  organizații locale, membrii Biroul Permanent al PSD aleși locali precum și  ceilalți membri care fac parte din forum. 

În cadrul Comitetului Executiv judeţean al PSD Suceava  va fi adoptată strategia politică a organizaţiei judeţene până la Congresul Naţional al PSD şi va fi stabilită data  de desfăşurare pentru Conferinţa  de alegeri ale organizaţiei judeţene a PSD Suceava.
like-facebook
Deocamdată, în interiorul PSD Suceava au apărut discuții referitoare la conferința municipală a PSD Suceava după ce aceasta a fost organizată mai multe pe șest, fiind invitați doar membri care sunt pe placul celor care au fost la conducerea organizației municipale a social democraților inclusiv liderului acestuia, senatorul Ovidiu Donțu.
Surse din PSD Suceava susțin că nu au fost organizate alegeri pe organizații de secții de votare sau cartiere, alegeri în cadrul căreia ar fi trebuit să fie desemnați delegați care să participe la conferința municipală a PSD.
Cert este că având invitați pe sprânceană,  senatorul Ovidiu Donțu a vrut să fie sigur de reușită și pentru un nou mandat la conducerea organizației municipale a PSD Suceava.

În altă ordine de idei, deși era anunțat ca în data de 30 septembrie la Casa de Cultură să aibă loc Conferința Județeană a PSD, aleșii din teritorii fiind anunțați să vină cu câte 8-10 membri, în urmă cu trei zile, conducerea social democraților a anulat închirierea sălii, nefiind stabilită încă data conferinței. 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*