Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Județul Suceava, invitat de onoare al Târgului Provinciei Luxemburg din Belgia

targJudețul suceava va fi invitatul de onoare la ediția din 2017 a Târgului Provinciei Luxemburg din Belgia. Anunțul a fos făcut pe pagina sa de socializare de președintele Consiliului  Județean Suceava, Cătălin Nechifor.

like-facebookSuntem onorati de aceasta invitatie si multumirile mele sunt adresate Guvernatorului Bernard Caprasse si ambasadorilor Stefan Tinca, Philippe Beke, precum si fostului ambasador Patrick Nothomb dar si ministrului agriculturii, naturii si turismului din Wallonia, domnul Rene Collin, cei care au facut, alaturi de noi, ca acest nou parteneriat sa produca rezultate imediate. Pentru noi, prezenta la cea de a 31-a editie inseamna o expunere semnificativa in inima Europei atat pentru locuitorii din Bruxelles cat si pentru romanii care lucreaza si traiesc in Belgia. Cu siguranta vom reprezenta la nivel inalt Romania, impreuna cu Asociatia Produs in Bucovina, Asociatia pentru Turism Bucovina, Ansamblul artistic profesionist Ciprian Porumbescu, dar si alti parteneri traditionali”, susține Nechifor.

targ2Prin acest târg se oferă spre vânzare produse tradiționale, dar, în același timp, se promovează turismul, arta, cultura locală.

Târgul luxemburghez Bruxelles Champetre este una din manifestările tradiționale din capitala Europei, anul acesta fiind cea de a 29-a ediție.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*