Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Delegație din Suceava la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor

vadim tudorO delegație din partea PRM Suceava va participa la înmormântarea celui care a fost lider al Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor.  Delegația suceveană este condusă de președintele organizației județene a PRM, Saveta Ionesi.

Corneliu Vadim Tudor s-a aflat ultima oară la Suceava în luna mai a anului trecut, înainte de alegerile europarlamentare. Saveta Ionesi a fost sprijinită de liderul PRM în activitatea pe care a depus-o pentru preluarea conducerii organizației județene după decesul fostul președinte al organizației județene a PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei.

like-facebookPotrivit unui comunicat de presă al PRM, familia lui Corneliu Vadim Tudor anunță că programul de la slujba de înmormîntare s-a schimbat.

Comitetul Director al Partidului România Mare anunță cu tristețe nemărginită încetarea din viață a celui care a fost președintele partidului, Corneliu Vadim Tudor. Corpul neînsuflețit a fost depus la Biserica Sfîntul Gheorghe Nou, de la Kilometrul Zero al Bucureștilor, începînd de ieri, 15 septembrie 2015. Toți cei care l-au iubit și l-au apreciat pot să-i aducă un ultim omagiu pînă joi, 17 septembrie.
Conform ultimelor date pe care le avem din partea familiei, programul anunțat anterior s-a modificat, astfel că se va pleca de la Biserica Sfîntul Gheorghe Nou la orele 10, urmînd ca slujba de înmormîntare să aibă loc la Cimitirul Ghencea Civil, la orele 12.Toți membrii și simpatizanții Partidului România Mare transmit condoleanțe familiei îndoliate”, se arată în comunicat.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*