Miercuri 29 Mai 2024, Actualizat acum 149 zile 12:00 am

Primarul din Siret, prezent la festivitățile noului an școlar, la Școala Gimnazială Petru Mușat

inceput de an scolar petru musat siret (1)Sute de copii au început anul școlar la Școala Gimnazială Petru Mușat din Siret. Copiii, mulți dintre ei însoțiți de părinți, au ajuns, la primele ore ale dimineții, la deschiderea oficială a noului an de învățământ.

Vremea a fost cam cețoasă, însă asta nu i-a împiedicat pe cei mici să vină la școală mai ales că, fiind în clasa I, avea să le fie prima lor zi de școală. Colegii lor mai mari le-au pregătit o intrare cu totul specială în școală. Copiii au fost întâmpinați cu flori.

like-facebookPrimarul orașului Siret, Adrian Popoiu, a spus că această zi este cu totul deosebită nu numai pentru copii și cadre didactice, ci și pentru părinți.

Începe noul al școlar 2015-2016 și pentru elevi, părinți și cadre didactice, este o dată calendaristică deosebită. Cu această ocazie urez tuturor elevilor și cadrelor didactice un an școlar cât mai rodnic cu rezultate deosebite care să le marcheze drumul în viață și în carieră, să fie sănătoși și să aibă multă putere de muncă. Mult succes!”,  a spus edilul orașului Siret.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*