Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Vor schimbarea prefectului! Primari și șefi de instituții, nemulțumiți de birocrația impusă de Constantin Harasim

instalare harasim2Majoritatea primarilor din județul Suceava sunt nemulțumiți de birocrația impusă de prefectul județului, Constantin Harasim, și vor să se adreseze premierului Victor Ponta.

Edilii susțin că de când a fost schimbat prefectul Florin Sinescu cu Constantin Harasim numărul documentelor către Primării dinspre Instituția Prefectului a devenit mult mai mare. Mai mult, aceștia vor să ceară schimbarea prefectului Constantin Harasim pe care îl consideră „cel mai slab prefect” impus de aripa Tăriceanu.

like-facebookAm primit circulare în care ni se reproșează niște chestiuni care nu prezintă interes ori hotărâri de Consiliul Local care au fost puse în aplicare, iar după trei ani suntem amenințați că vom fi dați la Tribunal la Secția de Contencios Administrativ”, ne-a spus unul din primarii nemulțumiți de birocrația care a crescut în ultimele luni.

Mai mulți primari au început să strângă semnături referitoare la nemulțumirile iscate după ce Constantin Harasim în calitate de prefect a început să le impună.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a reușit să-i nemulțumească și pe șefii care participă la ședințele operative de la Prefectură.

Am ajuns ca la ședințele operative să discutăm despre politică în loc să fie ședințe tehnice. Să ne  spună actualul prefect Constantin Harasim că PSD vrea să îl schimbe, că PSD îl vrea pe Florin Sinescu, dar că acesta nu mai poate fi ….suntem și noi uimiți, am ajuns să ne mirăm și noi cine conduce județul…. Ori așa ceva nu s-a întâmplat niciodată….Să venim la o ședință și să nu avem cu cine discuta. E foarte slab ca nivel de pregătire” ,ne-a spus șeful unei instituții din subordinea MAI, care a preferat să își păstreze anonimatul.

Mai mult, prefectul ar intenționa să-l schimbe pe șeful Poliției Rădăuți după ce în urmă cu ceva timp, pe când era încă comisar la Garda de mediu, Harasim, ajuns prefect între timp, s-a ales cu permisul suspendat în orașul Rădăuți.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a contestat măsura luată de Poliția Rădăuți, iar dosarul se află pe rolul instanței.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*