Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Traian Andronachi intenționează să renunțe la PSD

traian andronachiSocial democratul Traian Andronachi, unul din cei trei candidați la Primăria Rădăuți, se gândește să treacă la alt partid pentru că nu a fost invitat la ședința de alegeri a organizației locale a PSD.

El a spus că va candida la fotoliul de primar, însă date fiind ultimele evenimente politice din rândul social democraților rădăuțeni, nu știe dacă din partea PSD sau din partea altui partid.

like-facebook„Ultimele evenimente din cadrul PSD- Rădăuți m-au forțat să iau în considerație toate alternativele pe care le am pentru a candida la postul de primar al orașului și cum o astfel de decizie nu poate fi luată cu ușurință, nu pot să vă spun care va fi decizia mea finală. Sigur voi candida la postul de primar pentru că consider că sunt omul cel mai potrivit pentru nevoile orașului. Dacă o voi face din partea PSD, independent sau sprijinit de un alt partid nu știu încă. În privința sondajului PSD pot să spun numai că după performanța ultimei adunări a acestui partid, filiala Rădăuți, mă îndoiesc de capacitățile lor organizatorice și ca atare de rezultatul final obținut” , a spus Andronachi.

Dacă și Traian Andronachi se retrage din sondajul intern al PSD atunci în competiție se află doar președintele OM-PSD, Nistor Tătar și social democratul Constantin Boliacu, director economic al Spitalului Județean Suceava.

La ultima ședință de alegeri a PSD Rădăuți, Nistor Tătar a fost reales în funcția de președinte cu unanimitate de voturi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*