Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Burse suplimentare pentru studenții de la Facultatea de Științe ale Educației

usv studentiFacultatea de Științe ale Educației de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava este partener al Facultății de Științe ale Educației din cadrul Universității din Pitești în derularea unui  proiect cofinanțat prin Fondul Social European.

like-facebookÎn cadrul acestuia vor fi acordate 100 de burse studenților care s-au înscris anul acesta la programul de licență „Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar”, precum și celor care s-au înmatriculat sau care vor deveni studenți în urma sesiunii de admitere din septembrie la programele de masterat dezvoltate de Facultatea de Științe ale Educației: „Comunicare Didactică”, „Consiliere Școlară și Educație Emoțională”, „Managementul Instituțiilor Educaționale”.

Bursele vor fi acordate numai studenților din anul I, care vor parcurge în anul universitar 2015-2016 cursuri facultative, extinzând aria competențelor în domenii precum Educația antreprenorială, Limbile străine în context educațional și Educație pentru valori.

Pentru sesiunea de admitere din septembrie, Facultatea de Științe ale Educației oferă 30 locuri pentru programele de studiu de masterat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*