Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

300 de suceveni înscriși deja la Crosul Sucevei

pnlPână joi seară, la ora 22.00 la prima ediție a competiției sportive Crosul Sucevei ce va avea loc duminică, 6 septembrie, în municipiul Suceava au fost înscrise 300 de persoane. Anunțul a fost făcut, vineri, de președintele Asociației Județene de Atletism, Sorin Rață, care a precizat că înscrierea se va încheia duminică, înainte de ora startului.

like-facebook„Este prima competiție de acest gen de după Revoluție și cred că nici înainte nu a avut Suceava un asemenea eveniment sportiv. Aș vrea să mulțumesc domnului deputat Ioan Bălan pentru implicare și sponsorului principal, domnului Mihalescu care a decis să dea câștigătorilor 30 de televizoare și 10 aspiratoare. Sper ca la anul să cuprindem competiția într-un turneu național și să aducem cei mai buni atleți din țară la Suceava”,  a spus Rață.

La rândul său, deputatul liberal Ioan Bălan își dorește ca acest eveniment să fie unul de anvergură cu participarea a cât mai multor suceveni.

„Suntem pe final de organizare la aceste eveniment iar lucrurile au decurs și decurg în limitele normalității. Ne așteptăm la o participare masivă la toate categoriile de vârstă și am rămas surprins că la categoria a V a care presupue o numită vârstă avem înscriși déjà mulți doritori. Nu participă la eveniment cei care au domiciliul în altă parte decât Suceava.Anul acesta , la prima ediție am vrut să fie o ediție specială, adresată doar sucevenilor. Competiția va fi sub auspiciile transparenței și corectitudinii, premiile vor fi acordate în funcție de timpul cu care au ajuns la linia de sosire Este un eveniment adresat sportului de masă. Pe lângă multitudinea de premii, evenimentul central al zilei va fi concertul susținut de trupe cunoscute și foarte apropiate mie și sunt în vogă și astăzi. Este un eveniment de excepție și din punct de vedere al producției, un sunet de cea mai bună calitate, lumini, lasere și tot ceea ce presupune o producție de genul celei care v-am vorbit, realizate la superlativ”, a spus Bălan.

Sponsorul competiției, Dumitru Mihalescu,  a spus că se bucură că poate fi în sprijinul acestei competiții sportive.

„Mă bucur să am ocazia să sprijin această acțiune sportivă și colegul meu Nelu Bălan dar și Asociația Sportivă de Atletism Suceava. Și ca persoană mă bucur ca am ocazia să mă implic în asemenea evenimente și invit toți sucevenii să vină să participle la acest cros. Cred că merită și din când în când să facem ceva și pentru comunitate și să avem o altfel de abordare, nu neapărat politică ci administrativă. Avem nevoie de altfel de oameni. Pe Nelu Bălan mulți îl vorbesc într-un fel sau altul dar îmi place că nu vorbește mult ci ceea ce spune și face”, a mai spus Mihalescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*