Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Simfonii de toamnă, spectacol de excepție oferit sucevenilor de Clubul Rotary

simfonii de toamna (1)Clubul Rotary Suceava-Bucovina a oferit și în acest an un concert de excepție sucevenilor. Miercuri, a avut loc cea de a patra ediție a evenimentului cultural intitulat `Simfonii de toamnă`. Cei prezenți au avut parte de o seară de neuitat ,o seară memorabilp petrecută alături de Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău. Centrul orașului Suceava, așa cum au spus și organizatorii, a răsunat pentru câteva ore sub bacheta dirijorului Mihai Agafita, dirijor de elită al Filarmonicii din Chișinău.

Concertul a avut loc în zona centrala, pe esplanada Casei de Cultura a Sucevei. Invitatiile au fost date gratuit sucevenilor de către membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina.like-facebook

simfonii de toamna (2)In anul 2012, Clubul Rotary Suceava Bucovina a organizat prima ediție a acestui eveniment, “Simfonii de Toamna”, având alături Filarmonica din Botoșani care a evoluat în fața a peste 3.000 spectatori.

Un an mai târziu, concertul a fost susținu în fața a peste 3.500 spectatori, de către Opera Naționala din Iași, 5 soliști de exceptie, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeselea.

În anul 2014, ediția a treia a adus în scenă din nou Filarmonica din Botoșani care a evoluat în fața a peste 4.000 de spectatori. Pe aceeași scenă au urcat și tinere talente ale Liceului de Artă Ciprian Porumbescu din Suceava.

În acest an, publicul a fost mult mai numeros, semn că este iubitor al culturii și că de la an la an evenimentul are mai mulți adepți ai acestui gen de muzică.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*