Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Vezi la ce școli va merge primarul Sucevei la deschiderea noului an școlar!

lunguMaraton pentru primarul Sucevei în prima zi de nou an școlar. Primarul Ion Lungu a declarat că luni, 14 septembrie, va participa la festivităţile de deschidere a noului an școlar de învăţămînt de la nouă unităţi din toate cartierele.

like-facebookEste vorba despre Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, Liceul cu Program Sportiv, Grădiniţa „Gulliver” şi şcolile cu numerele 3, 6, 7, 8, 9 şi 11.

Pentru al 12-lea an consecutiv și zic că este un fel de respect din partea mea pentru toate școlile din Suceava, voi participa la deschiderea anului școlar la un număr de nouă unități din toate cartierele. Sunt invitat la toate școlile și cred că acest lucru se datorează bunei colaborări și respectului față de profesori, care au avut ușa deschisă oricând la primar, la primărie. Am alocat în acest an 20 de milioane de euro la școli și îmi permit să spun că școlile suceven arată bine. Ce am văzut acum…am intrat într-o nouă eră… Sunt școli unde se lucrează pe manuale digitale, toalete moderne, videoproiectoare, tablete, un exemplu este Școala Generală nr 7 și nu e în centrul Sucevei”,  a spus Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*