Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

A băut până nu a mai știut de el, apoi s-a urcat la volan. Ce s-a întâmplat după aceea era să îl coste viața

masina rasturnataUn tânăr mort de beat din comuna Vatra Moldoviței a produs un grav accident de circulație, luni, în localitate.

Din cauza vitezei excesive și a stării de ebrietate în care se afla, tânărul de 27 de ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-a izbit de capătul unui podeț din beton al unui imobil, după care s-a răsturnat.

like-facebookÎn urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului și vătămarea corporală a unui bărbat de 25 de ani, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât inițial existau dubii în ceea ce privește persoana care a condus autoturismul, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 27 de ani, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat și a unui pasager din autoturism, un tânăr de 26 de ani, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*