Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

O femeie dispărută de la locuința soțului și un condamnat pentru furt, urmăriți național, descoperiți de polițiști

politieLuni, la nivelul Poliției municipiului Rădăuţi a fost constituită o echipă de căutare și reținere a unui tânăr de 29 ani, din comuna Piatra Şoimului, judeţul Neamţ.

like-facebookBărbatul a fost identificat pe raza comunei Sucevița, la locuinţa unei femei din localitate. Bărbatul era urmărit naţional, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru mai multe infracţiuni de furt şi infracţiuni la regimul silvic.

A fost constituită o escortă din poliţişti cu vehicule din dotare, care l-a transportat și introdus pe bărbatul de 29 de ani în arestul I.PJ Suceava. El figura urmărit prin dispoziţia I.G.P.R. din 21.01.2015.

Tot luni, în urma măsurilor investigative şi în baza informaţiilor obţinute, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului a identificat-o pe o femeie de 34 ani, din comuna Zvoriştea, care figura urmărită în baza Dispoziţiei I.G.P.R. din 21.08.2015. Femeia fusese semnalată ca dispărută de la domiciliu de soţul acesteia.

Femeia a fost condusă la sediul Poliției Gura Humorului și predată poliţiştilor din cadrul Secţiei 10 P.R. Păltinoasa pentru continuarea verificărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*