Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Accident spectaculos produs de un șofer mort de beat. După impact, a dat bir cu fugiții

politie_girofar_albastruUn accident de circulație a avut loc duminică, pe DJ 209G, pe raza comunei Straja. Un tânăr de 23 de ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul, s-a angajat în depăşirea unui autoturism, fără să se asigure corespunzător și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sensul opus de o femeie de 35 de ani, din comuna Straja, după care a ricoşat în autoturismul depăşit și în gardul unui imobil.

like-facebookDupă producerea accidentului, tânărul de 23 de ani a fugit, fiind identificat în timp ce se deplasa pedestru pe uliţa „La cântar” spre domiciliu, la o distanţă de aproximativ 2 km de locul accidentului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi a pasagerilor din autoturismul condus de aceasta, respectiv un bărbat de 71 de ani și o femeie de 64 de ani, localnici.

Tânărul de 23 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Conducătorii celorlalte două autoturisme implicate în eveniment au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, potrivit unui comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*