Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Flutur: Suceava nu se poate dezvolta fără un Mihăiță Negură la Câmpulung Moldovenesc, Marius Ursaciuc la Gura Humorului și Adrian Popoiu la Siret

flutur bunLiderul PNL, senatorul Gheorghe Flutur susține că PNL a intrat în linie dreaptă pentru câștigarea Consiliului Județean Suceava și a unui număr majoritar de primării pentru a putea „guverna” în județ.

like-facebookSecretarul general al PNL a anunțat în mod oficial că va candida la președinția Consiliului Județean la solicitarea colegilor care i-au cerut acest lucru la ultima ședință a Colegiului Director al PNL. Liderul liberal a mai amintit că își dorește ca și cei 49 de primari liberali în funcție să câștige un nou mandat, dar că este nevoie ca și în alte zone din județ să fie găsiți oameni puternici care să câștige alegerile din 2016.

Da, candideaz pentru că eu sunt un om responsabil. Am început proiecte în 2008 și cred că nu am făcut de râs acest județ. Am început cu mulți din colegii mei și am nevoie în acest proiect de pilonii de bază pentru că nu pot singur. Astăzi, președintele de Consiliu Județean este ales indirect, conform legii. Este altfel decât cum era acum 3,5 ani. Dar cu piloni puternici voi reuși. Am nevoie de pilonul puternic al municipiului Suceava, Cetatea de Scaun a Sucevei și îmi doresc pilonul acesta puternic să fie deputatul Ioan Bălan care dorește,și eu îl susțin cu toată forța candidat la Primăria Sucevei, și o spun asta din convingere.Un om când își dorește va reuși și a fost în stare foarte multe lucruri bune să facă, să fii ambițios, tânăr, să lase ceva în urmă, trebuie sprijinit.Îmi doresc ca în proiectul de dezvoltare al județului să am acești piloni și primul îmi doresc să fie aici la Suceava prin deputatul Ioan Bălan,viitor primar al Sucevei. Îmi doresc ca și ceilalți 49 de primari în funcție să câștige mandatul pentru că i-am validat să candideze. Suceava nu se poate dezvolta fără un Mihăiță Negură la Câmpulung Moldovenesc, Marius Ursaciuc la Gura Humorului și Adrian Popoiu la Siret. Trebuie să fim realiști și va trebui să găsim și la alte zone din județ oameni puternici în așa fel încât marile proiecte de dezvoltare ale județului Suceava să nu rămână doar ceva pe hârtie, prezentat în campanile, pentru că atunci când am fost noi la putere nu a rămas pe hârtie. A fost ceva concret și de aceea, spun public, da, sunt foarte hotărât să candidez locomotivă dacă partidul va vrea și am văzut că asta dorește pe lista de consilieri județeni și să mă întorc la Suceava ca președinte al CJ dar în echipă. Îmi doresc să susțin oameni vrednici în fruntea primăriilor și voi fi alături de ei”, a spus Gheorghe Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*