Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Popovici acuză o înțelegere între liderii PSD și PNL la Suceava pentru alegerile din 2016

corneliu popovici pmpLiderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că la alegerile din 2016, PNL și PSD nu vor face majoritatea. El susține că este destul de dificil să obții o majoritate și să obții în același timp Primăria și Consiliu Județean.
like-facebook
Este greu să faci o majoritate. Sunt lucruri pe care nu le-a spus nimeni, eu am curajul să le spun cum le cunosc și cum îi cunosc pe actorii politici. Este clar că PSD dă culoar liber PNL-ului la Primăria municipiului Suceava, iar PNL dă culoar liber PSD pentru Consiliul Județean. Este o înțelegere între doi lideri de bază a celor două formațiuni politice, în rest fiind doar promisiuni și încercări de a așeza scena politică să le iasă cărțile”,  a spus Popovici.

El susține că PNL și PSD ar avea o înțelegere prin care fiecare din partide își vor face culoar la viitoarele alegeri locale pentru a pune mâna pe fotoliul de primar și respectiv de președinte la CJ.

Dacă Ioan Bălan îi crează culoar liber lui Cătălin Nechifor la CJ, iar Nechifor îi crează culoar liber lui Bălan stau și mă întreb unde se vor situa două nume importante în politică, Gheorghe Flutur pe care nu l-am auzit să spună că vrea președinția Consiliului Județean și unde va fi Ioan Lungu, actualul primar care face multe cărți. Asta este înțelegerea dintre PNL și PSD și cei doi vor să își ducă formațiunea politică iar toți cei care se antrenează devin și ei actori mai mici”,  a spus Popovici.

Liderul PMP susține că este sigur pe două lucruri.

Anul 2016 va aduce mari surprize în alegerile locale, iar marile surprize la nivel de orașe, municipii, dar și la nivel de localități vor fi independenții numai prin faptul că lumea este sătulă de actuala clasă politică, de aceleași figuri rotite odată la patru ani și care încearcă să se așeze din nou pe niște scaune pe care și-l dorește în mandatul următor. Chiar se dorește o schimbare, alte minți, alte modalități de a administra orașul și județul”, a spus Popovici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*