Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Liderul PMP Suceava încearcă să atragă în partid membri din UNPR, ALDE sau Partidul Verde

corneliu popoviciLiderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, consideră că PMP este a treia formaţiune de pe scena politică suceveană şi că partidul său va avea un cuvânt greu de spus la alegerea următorului preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.
like-facebook
„Astăzi, aşa cum este aşezată scena politică în judeţul Suceava, Partidul Mişcarea Populară este a treia formaţiune politică. Rezultatele de la prezidenţiale au arătat acest lucru. Suntem pregătiţi pentru alegerile din 2016. De altfel, în toamnă, peste o lună, două, vă vom prezenta primele liste cu candidaţii noștri la consiliile locale şi primăriile din municipiile și orașele precum și comunele din judeţ. Suntem convinşi că suntem a treia formaţiune politică şi vom fi singurii, în afara PSD-ului şi PNL-ului, care vom face parte din viitoarea structură administrativă a Consiliului Judeţean Suceava. De asemenea, suntem siguri, după propriile noastre analize, că PMP Suceava, prin membri și reprezentanţii pe care îi va avea în viitorul Consiliu Judeţean,vor da viitorul preşedinte, fie el de la PNL, fie de la PSD, sau chiar de la PMP. Asta este situaţia politică.Trebuie să recunoaștem. Dacă deranjează PSD sau PNL e problema lor. Până la alegerile locale mai sunt nouă luni de zile. Suntem un partid adevărat, poate chiar mai bine structurat și organizat decât un partid mai mare”, a spus Popovici.

Popovici care a precizat că la alegerile europarlamentare PMP a avut implicate 550 de persoane, la prezidențiale -1500, la alegerile locale din 2016 vor fi 2500 de persoane care vor duce mesajul partidului în teritoriu. El a mai spus că din păcate după acest partid nu va mai fi vreo organizație politică care să facă pragul electoral.

UNPR la nivel de Suceava a avut președintele schimbat și este într-o degringoladă total,ă iar ALDE nu îl simt prezent în județ decât dacă analizăm 1-2-3 persoane care au o funcție public. Distanța până la alegerile locale este de nouă luni și nu pot face mare lucru”, a spus liderul PMP.

Liderul PMP susține că din punctul său de vedere partidele mici nu vor putea fi reprezentate în CJ și le-a invitat să se alăture acestui partid.

Am început o discuție la nivel local în anii trecuți cu Forța Civică, cu Partidul Ecologist, cu PRM, cu țărăniștii. Pe mine m-a deranjat foarte mult lucru asta, o formațiune politică cât de mică, dar totuși reprezintă 1,2,3 % și nu ating pragul electoral este folosită doar în perioada de campanie și adusă apoi la tăcere. Lucrul acesta nu îl consider democratic și de aceea astăzi, încerc, să transmit un nou mesaj UNPR, ALDE, Partidului Verde, Partidului Ecologist, țărăniștilor, dacă vor cu adevărat să participe la actul de administrare al județului în 206, locul lor este doar aici lângă Mișcarea Populară”, a spus Popovici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*