Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Ministrul Agriculturii: La începutul lunii septembrie 2015 se va deschide și principala măsură pentru dezvoltarea infrastructurii în mediul rural: drum, apă sau canal

daniel constantin2Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, marți, la Suceava, în cadrul unei conferințe de presă, că se află în județ pentru a promova Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), primul program care, în opinia oficialului guvernamental, „și-a deschis porțile pentru primirea de proiecte”.
like-facebook
El a spus că astfel de deplasări are peste tot în țară pentru a explica acest program inclusiv modificările și îmbunătățirile care au fost făcute astfel încât fermierii să acceseze proiecte pe fonduri europene începând din acest an respectiv 2014-2020.

Majoritatea măsurilor sunt deja deschise, fermierii pot depune proiecte pe cele mai importante măsuri care sunt adresate lor. La începutul lunii septembrie 2015 se va deschide și principala măsură pentru dezvoltarea infrastructurii în mediul rural…mă refer aici la drum, apă sau canal. În mare, în momentul de față sunt deschise proiecte în valoare de 900 milioane de euro pentru care așteptăm proiecte. Sigur că sunt foarte multe lucruri care s-au simplificat și care au fost aduse în atenția fermierilor”, a spus ministrul Agriculturii.

Ministrul Agriculturii a avut o întâlnire cu fermierii din zonă la care au mai fost prezenți prefectul județului Constantin Harasim și președintele Consiliului Județean Cătălin Nechifor și deputații Constantin Galan și Cezar Cioată.

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin a anunțat că vizita nu are numai un caracter profesional, ci și politic, domnia sa vizitând sediul organizației ALDE din Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*