Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un bărbat a aflat că soția sa îl înșeală. Vezi ce i-a făcut amantului!

foto retinere  2Gelozia i-a luat mințile unui bărbat de 29 de ani din comuna Verești. Bănuind că soția sa îl înșeală, omul a vrut să se răzbune pe amant.

Sâmbătă,  presupusul amant, un bărbat de 34 de ani, tot din comuna Verești, făcea cumpărături într-un complex comercial din municipiul Suceava.

like-facebookDupă ce au ieşit din complexul comercial, în jurul orei 10:25, aceștia s-au întâlnit cu un bărbat de 29 ani, din oraşul Salcea, pe care îl cunoşteau, fiind prieteni. Acesta i-a cerut victimei să-l ajute să împingă autoturismul care se defectase, pentru a porni, deplasându-se în parcarea din zona intrării în complexul comercial.

foto retinere autor agresiune ipj suceava 16.08.2015În timp ce victima vorbea la telefon cu fratele său, soțul gelos, de 29 de ani, a venit și l-a lovit pe acesta cu un cuter în zona mandibulei stângi, fără ca cei doi să aibă vreo discuţie în contradictoriu, după care autorul a fugit de la faţa locului.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, pentru acordare de îngrijiri de specialitate.

Polițiștii au pornit pe urma agresorului și l-au prins la scurt timp. Bărbatul de 29 de ani le-a spus oamenilor legii că l-a agresat pe bărbatul de 34 de ani din gelozie, pe motiv că acesta din urmă ar fi avut o relaţie cu soţia sa.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*