Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Copil de patru ani rănit după ce o țeavă metalică a căzut peste el. Vezi cum s-a produs accidentul!

politieJoi, pe drumul vicinal,, Delbiţa’’ din comuna Fundu Moldovei, un bărbat, de 37 ani, din localitate, în timp ce conducea autoutilitara a lovit un burlan din țeavă metalică al dependinței unui imobil, iar urmare a acestui fapt burlanul s-a desprins din cârlige și a căzut lovind un minor, de 4 ani din localitate, care se afla în curtea locuinței.

like-facebookConducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fiind ulterior identificat şi condus la sediul postului de poliție.

Şoferul a recunoscut producerea accidentului, declarând că după producerea evenimentului a parcat autoutilitara și a transportat minorul la spital, unde s-a constatat că acesta suferise leziuni ușoare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit polițiștilor, în cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de: ”vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului’’.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*