Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Alexandru Băișanu, candidatul preferat din PNL pentru Primăria Suceava, potrivit unui sondaj comandat de el

baisanu2Deputatul PNL de Suceava, Alexandru Băişanu, conduce cu peste 9 procente în cursa electorală pentru candidatura pentru Primăria Suceava, potrivit unui sondaj realizat de el, avându-l drept contracandidat pe deputatul Ioan Bălan.

like-facebookBăişanu a declarat că rezultatele arată că el este cel mai bine plasat candidat.

„La intrebarea: Dacă ar fi să alegeţi între Ştefan Alexandru Băişanu şi Ioan Bălan pentru funcţia de primar, care consideraţi că ar fi cel mai potrivit? 36,3 % dintre cei intervievaţi au răspuns Alexandru Băişanu, 27,1% au optat pentru Ioan Bălan, iar 36,6% au răspuns nu stiu/nu răspund. Din aceste rezultate, arată clar că PNL are un candidat pentru Primăria Suceava. Aceste rezultate nu numai că se vor menţine dar vor creşte în perioda următoare. Am convingerea că după ce şi Ioan Bălan va face un sondaj, lucrurile se vor lămuri”, a spus Băișanu.

La capitolul notorietate Alexandru Băişanu are 90,3% în timp ce contracandidatul său Ioan Bălan are un procent de 81,3%. În ce priveşte dorinţa de a participa la vot a sucevenilor 75% din intervievaţi au spus că se vor prezenta la urne.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*