Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! Accident! Un microbuz a intrat într-un autobuz cu zece persoane. Trei persoane au fost rănite

accident8Un accident de circulație în care au fost implicate mai multe persoane a avut loc, miercuri după-amiază, în municipiul Suceava.

Șoferul unui microbuz circula dinspre strada Mircea Damaschin spre Gheorghe Doja, iar din sens opus venea un autobuz în care se aflau zece persoane, dintre care și o femeie cu trei copii.

like-facebookConducătorul microbuzului, de 30 de ani, nu a acordat prioritate, a intrat într-o depășire și a lovit autobuzul. Șoferul, dar și un pasager care se afla cu el în microbuz au fost răniți. De asemenea, un copil de zece ani din autobuz avea dureri.

Pasagerul a primit îngrijiri la locul accidentului, dar copilul și șoferul microbuzului au fost duși la spital. Călătorii din autobuz au tras o sperietură zdravănă.

Soferul autobuzului  TPL,Vasile Aursulesei, ne-a declarat că  a încercat să evite impactul și a intrat cu autobuzul pe trotuar însă era cât pe ce  să lovească un pieton care se deplasa regulamentar.„Am evitat impactul cu pietonul.  Cel care conducea microbuzul nu s-a asigurat.Era linie continuă și pe partea cealaltă erau două mașini parcate”, a spus șoferul autobuzului.
La fața locului a ajuns si directorul TPL care s-a interesat de starea pasagerilor și a conducătorului auto.
Pasagerul care se afla în microbuz și care a fost rănit ușor a declarat că nu era atent la drum  ci se afla cu capul în jos și nu a văzut momentul cum s-a produs impactul.
Mă uitam în jos, nu eram atent la drum, căutam ceva în geantă”, a spus pasagerul rănit.

Polițiștii fac cercetări.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*