Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Angajații Primăriei Suceava primesc, din această lună, salarii mai mari

harsovschiCei  704 angajaţi ai Primăriei Suceava primesc din această lună salarii majorate cu 12%. Viceprimarul  Sucevei Lucian Harşovschi a anunțat că fondul de salarii a fost majorat cu 1,6 milioane de lei, la 18 milioane de lei.

like-facebookÎn această categorie intră   funcţionarii din aparatul propriu al primarului, cât şi personalul contractual al direcţiilor de specialitate subordonate.

Prin decizia primarului Sucevei, Ion Lungu, s-au mărit salariile cu 12% pentru toţi angajaţii Primăriei municipiului Suceava, respectiv cei  704  salariaţi. Fondul de salarii al administraţiei publice locale sucevene a ajuns la 18 milioane de lei pe an, noile creşteri însemnând un spor de plată de 1,6 milioane de lei”, a spus viceprimarul Sucevei.

Majorarea salarială  se acordă potrivit  unei Ordonanţe de Urgenţă a Guvernului care prevede că salariile angajaţilor din administraţia publică locală pot creşte cu pînă la 12%, în funcţie de buget şi de plafonul stabilit de Ministerul de Finanţe.

După aprobarea OUG, edilul Sucevei, Ion Lungu, declara că  în Primărie sunt salariaţi care  au lefuri mici și nu pot face performanță date fiind asemenea salarii.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*