Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO! Individ prins cu țigări de contrabandă în mașină, la Gura Humorului

tigari contrabanda (1)Un bărbat de 46 de ani din comuna Ostra a fost oprit, joi, de polițiști în timp ce conducea o mașină pe bulevardul Bucovina din oraşul Gura Humorului.

like-facebookÎn locul destinat roţii de rezervă amplasat sub caroseria autoturismului, polițiștii au găsit cantitatea de 49 cartuşe cu ţigarete de provenienţă extracomunitară, ambalate într-o folie din plastic de culoare neagră.

tigari contrabanda (2)Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Oraş Gura Humorului unde s-a procedat la efectuarea unei cercetări la faţa locului asupra autoturismului, ocazie cu care a fost găsită şi ridicată în vederea cercetărilor cantitatea de 490 pachete cu ţigarete cu banderole fiscale de provenienţă Ucraina, în total 9800 bucăţi ţigarete.

Mașina, în valoare de 2500 Euro, a fost indisponibilizată.
„Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul I.P.J Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Gura Humorului faţă de bărbatul de 46 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 modificată, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*