Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Iaroslav Kașuba: În această perioadă dificilă, în Ucraina, un rol important îl are Serviciul de stat pentru Ocuparea Forței de Muncă

delegatie ucraina la suceava (1)Reprezentanții Ucrainei la Suceava au mulțumit omologilor din Suceava care au răspuns prompt cererii instituțiilor din Cernăuți de a accepta o întâlnire pe tema valorificării oportunităților de colaborare.

like-facebookPreședintele Serviciului de stat de Ocupare a Forței de Muncă din Ucraina, Iaroslav Kașuba a ținut să explice, de asemenea, modul în care această instituție este organizată la nivel național și modul în care Guvernul de la Kiev sprijină populația pentru integrarea în muncă.

delegatie ucraina la suceava (4)„Este o situație complicată în Ucraina în acest moment. În această perioadă dificilă în Ucraina ,un rol important îl are Serviciul destat pentru Ocuparea Forței de Munc ,în ceea ce privește pregătirea profesională a oamenilor pentru noi opțiuni în câmpul muncii,pentru recalificări etc.”,  a mai spus Kasuba, care a precizat că sunt foarte importante programele de recalificare  a forței de muncă la care au nevoie de sprijinul omologilor români.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*