Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Amenzi de aproximativ 23.000 lei date de polițiști în urma unei acțiuni în rândul transportatorilor de mărfuri

razie politie (1)Poliţişti din cadrul Serviciilor Rutier și Ordine Publică ai I.P.J. Suceava, în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Comisariatului Teritorial de Regim Silvic şi Cinegetic Suceava au desfăşurat, sâmbătă, o acţiune de control în trafic, privind legalitatea transporturilor rutiere de persoane, de mărfuri și în special de material lemnos.

like-facebookÎn cadrul acţiunii au fost aplicate 57 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.930 lei.
De asemenea, a fost confiscat material lemnos în cantitate de 79,13 m.c., în valoare de 27.650 lei.
Au fost reţinute 3 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

În total, în cadrul acţiunii au fost controlate 98 autovehicule de transport, dintre care 67 transport marfă și 31 transport persoane.
Un tânăr de 26 de ani, din orașul Broşteni, a condus autoutilitara pe DN 17B, transportând cantitatea de 18 m.c. material lemnos, fără documente de provenienţă. A fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Un bărbat de 59 de ani din comuna Fundu Moldovei, a fost depistat de polițiști pe DN 17 în localitatea Pojorâta, în timp ce transporta cu autoutilitara 8,13 m.c. lemn rotund foioase, fără aviz de însoțire. A fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos în valoare de circa 800 lei a fost confiscat.
Un bărbat de 55 ani, din comuna Şaru Dornei a condus microbuzul de transport persoane pe str. Unirii din municipiul Vatra Dornei având I.T.P. expirat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*